Maia Sandu a depus aproape 25 de mii de semnături la CEC

”Am reușit să colectăm peste 27 de mii de semnături, dar la CEC am prezentat 24832. A fost un proces interesant pentru noi, deoarece am vorbit cu cetățenii, am aflat mai multe despre așteptările lor”, a declarat Maia Sandu, lidera PAS, după ce a depis listele privind înregistrarea în cursa electorală. Ea susține că procesul a fost unul ușor, precizând însă că a avut parte de un incident la Primăria Orhei. „Listele noastre au fost reținute 5 zile, iar după acest termen ni s-a comunicat că de fapt cei care au semnat pentru PAS ar fi semnat mai înainte pentru candidatul „Ravnopravie”  (partidul primarului Ilan Șor). Asta în pofida faptului că acest candidat a adus la Primărie listele după noi. Urmează să vedem dacă acel candidat a prezentat la CEC liste cu semnături false”, a precizat Sandu.

Maia Sandu a mai spus că susține în continuare ideea unui candidat comun, desemnat împreună cu Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. „Cred că ideea înaintării unui candidat unic este cea mai potrivită, cea mai fezabilă. Ne vom respecta angajamentul și vom măsura încrederea de care se bucură cei doi candidați. Ulterior vom lua o decizie”, a punctat aceasta. Năstase a fost deja înregistra în cursa electorală.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ceban Victoria

    Maia il reprezinta pe Filat. N-ati vazut ca PAS cu PLDM se unsesc? Filat isi gramadeste puterile ca sa poata sa puna din nou mina pe conducerea tarii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *