La Briceni, un candidat a devenit primar după primul tur, cu peste 80% din voturi

Vitali Gorodinschi, primarul oraşului Briceni, care a candidat din partea PSRM pentru un nou mandat a câștigat detașat un nou mandat, cu peste 80% din voturi.

Conform rezultatelor postate pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, Gorodinschi a obținut 80,95% din voturi (2622 de persoane), învingându-l pe Stanislav Pavliuc, reprezentantul PDM, clasat pe locul al doilea cu doar 11,98%.

Gorodinschi este pensionar al Ministerului Afacerilor Interne. Acesta a candidat la alegerile din 30 noiembrie 2014 pe listele Partidului Renaștere. A fost ales primar al orașului Briceni în urma alegerilor locale din 14 iunie 2015, fiind tot candidatul socialiștilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *