FOTO/ Rezumat fotografic al întâlnirii dintre Erdogan și Dodon

Întrevederea dintre cei doi președinți de țară, Igor Dodon și Recep Tayyp Erdogan, a avut loc în condiții de maximă securitate, iar presa nu a avut posibilitatea de a adresa întrebări. 

Președintele Turciei a ajuns la reședința de stat cu propriul automobil blindat, care a fost adus la Chișinău ieri cu un avion militar, iar pe parcursul traseului, de la Aeroportul Internațional Chișinău și până la Președinție, poliția de patrulare a sistat circulația rutieră. După ceremonia oficială de întâmpinare și fotografia de protocol, cei doi șefi de state au discutat confidențial, iar după s-au rezumat doar la a da declarații de presă, fără a răspunde la întrebări.

Nici Igor Dodon, nici Recep Erdogan, nu au vorbit despre costul reparației Președinției sau despre soarta celor șapte angajați ai liceului „Orizont”, expulzați din R. Moldova și plasați în detenție în Turcia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Laurentiu

    Baaaaaaaiiiiiii DO DO N DACĂ TE VEDE ȘTEFAN CEL MARE….,,, NU ÎI TREBUIE SABIA LUI CE AI CERUT-O LUI erdogan turcul, el te rade de pe pământ RUS CLONAT…. MOLDOVA E ROMÂNIA NU UITA!!!???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *