(foto) Protestatarii cer, mai bine de două ore, emisie în direct la Moldova 1

De mai bine de două ore, protestatarii care au manifestat în fața Parlamentului în vedea anulării modificărilor sistemului electoral, se află în fața sediului televiziunii publice naționale, Moldova 1. Cetățenii, în frunte cu lidera PAS, Maia Sandu și președintele PPDA, Andrei Năstase, solicită conducerii instituției publice să ofere opoziției reale, începând cu ziua de astăzi, câte o oră de emisie în fiecare săptămână. Inițial, șefa Moldova 1, Ecaterina Stratan a ieșit către protestatari, ulterior însă a revenit în sediul televiziunii. Protestatarii îndeamnă chișinăuienii să se alăture acțiunii de protest și anunță că nu vor pleca până nu vor avea un răspuns de la șefia Moldova 1. Mulțimea scandează: „Emisie directă”, „Acum!”, „În direct!”, „Ora opoziției!” etc.

Ecaterina Stratan, șefa Moldova 1, în fața protestatarilor

Timpul de emisie la postul public de televiziune este unul dintre demersurile protestatarilor formulate în rezoluția adoptată la 17 septembrie de către mulțimea adunată în fața legislativului.

Urmăriți AICI cronica evenimentelor

Citiți și

Rezoluție unanimă: Protestatarii cer inderdicții pentru Plahotniuc și Dodon de a intra în UE

Maia Sandu: „Igor Dodon promovează interesele Kremlinului și face jocul lui Plahotniuc”

(LIVE TEXT/VIDEO) Protestatarii, în marș spre televiziunea națională: „Să reamintim că este publică, nu de buzunar”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *