FOTO/ Noul ministru al Apărării, prezentat Armatei Naționale: Dodon ține steagul, iar Gaiciuc îl onorează

Noul ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, a fost prezentat, joi, 14 noiembrie, Armatei Naționale de către preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

La eveniment au participat prim-ministrul Ion Chicu, Secretarul de Stat Vladimir Iliev şi comandantul Armatei Naţionale, general de brigadă Igor Gorgan.

În carul ceremoniei, preşedintele R. Moldova Igor Dodon l-a felicitat pe Victor Gaiciuc cu ocazia numirii în funcţie specificând că noul ministru va avea tot sprijinul Preşedinţiei în realizarea obiectivelor pe care şi le-a propus.

La rândul său, noul ministru al Apărării i-a mulțimit lui Dodon pentru încrederea acordată și a menţionat că împreună cu întreg efectivul Armatei Naţionale „va depune eforturi pentru dezvoltarea capabilităţilor de apărare şi soluţionarea problemelor sectoriale”.

La finalul ceremoniei, președintele Dodon i-a înmânat lui Victor Gaiciuc Stindardul ministrului Apărării.

Guvernul Chicu a obținut votul de încredere al Parlamentului de la Chișinău, astăzi, 14 noiembrie. Pentru componența noului Cabinet de miniștri și noul program de activitate, care are 24 de pagini, au votat deputații din PSRM, PDM și deputatul independent Alexandru Oleinic.

În total, pentru au votat 62 de deputați. Membrii blocului electoral ACUM au părăsit sala de ședință înainte de procedura de vot, iar deputații din Partidul Politic Șor s-au abținut.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *