Fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău, demis de Chirtoacă, a fost restabilit în funcție

Fostul șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, Adrian Boldurescu, demis pe vremea lui Dorin Chirtoacă, se întoarce la Primăria Chișinău, printr-o decizie a actualului primar interimar, Adrian Talmaci.

Prin dispoziția semnată de Talmaci, la 12 iulie, concomitent cu restabilirea lui Boldurescu, a fost anulată și dispoziția de numire în aceeași funcție a lui Oleg Caraman, emisă la 11 iulie.

În dispoziția semnată de primarul interimar se spune că Judecătoria Centru a emis un ordin de restabilire în funcție a acestuia.

Adrian Boldurescu a fost numit în funcția de director la Î. M. „Exdrupo” în luna ianuarie, 2018, de către Silvia Radu, care se afla în funcția de primar general interimar. 

Iar la un an de la restabilirea în funcție, Adrian Boldurescu a demisionat, iar interimatul a fost asigurat de Marcel Zastânceanu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *