Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Atenție, șoferi: Mai multe străzi…

Atenție, șoferi: Mai multe străzi din Chișinău vor fi blocate pe parcursul zilei

Astăzi, duminică, 18 noiembrie, în capitală vor fi blocate mai multe străzi. Circulația va fi sistată și în perimetrul PMAN, acolo unde se va desfășura un marș organizat de către Partidul Socialiștilor din R. Moldova.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) anunță, într-un comunicat de presă că, începând cu seara zilei de 17 noiembrie și până la finisarea evenimentului, locurilor de parcare a unităților de transport care vor transporta participanții la evenimentul sunt planificate pe tronsoanele:

– bd. Renașterii (ambele părți);
– str. P. Rareș;
– str. Dosoftei (în perimetrul str. M. Viteazul – str. Bodoni);
– str. Columna (în perimetrul str. S. Lazo – str. Pușkin);
– str. M. Viteazul (în perimetrul bd. Ștefan cel Mare – str. Columna, ambele părți);
– str. Tricolorului;
– bd. Ștefan cel Mare (în perimetrul str. M. Cebotari – str. I. Creangă);
– Scuarul Academiei;
– bd. C. Negruzzi (ambele părți).

Întrunirea socialiștilor se va desfășura sub formă de marș, iar în această perioadă străzile pe unde se vor deplasa coloanele, va fi sistată circulația, începând cu ora 11:00 și până la finisare. Totodată, va fi sistată și pe perioada evenimentului care se va finisa în PMAN, perimetrul A. Pușkin-Mitropolitul Bănulescu Bodoni. În scopul asigurării ordinii publice şi securităţii circulaţiei rutiere, INP solicită șoferilor și participanții la marș să se conformeze cerințelor inspectorii de patrulare.