VIDEO/ Intrarea în curtea interioară a CSJ, interzisă presei: „Este instituție de stat și nu se permite accesul”

Sediul Curții Supreme de Justiție (CSJ), acolo unde are loc un protest prin care se cere validarea mandatului de primar al liderului PPDA, Andrei Năstase, este păzit zeci de polițiști. Forțele de ordine sunt dislocate în număr impunător în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ), în curtea interioară a instituției și în interiorul acesteia. Reporterului ZdG i-a fost interzis să filmeze curtea interioară a instanței supreme de justiție, fără a i se explica motivul și ordinul care nu permite presei să aibă acces în perimetrul unei instituții de stat.

Deși a recunoscut că este instituție de stat, și nu privată, un reprezentant al forțelor de ordine a interzis reporterei să filmeze. „Este instituție de stat și nu se permite accesul”, s-a contrazis polițistul.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *