Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Imagini noi cu momentul…

VIDEO Imagini noi cu momentul impactului violent de pe bd. Ștefan cel Mare. Șoferul de 27 de ani care conducea Audi-ul, reținut de poliție. Ce riscă

Noi imagini cu momentul accidentului violent produs noaptea trecută la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail au apărut în spațiul public. Între timp, Poliția anunță că șoferul aflat la volanul mașinii de marcă Audi, care, potrivit agenților, a provocat accidentul, a fost reținut și se află în detenție în izolator.

Potrivit Poliției Capitalei, șoferul de 27 de ani care conducea autoturismul de marcă Audi a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Potrivit responsabililor din cadrul poliției, șoferul de 27 de ani riscă de la 6 până la 10 ani de pușcărie.

Între timp, pe internet au apărut noi imagini video cu momentul impactului. Din imagini se vede cu un automobil, potrivit poliției – Audi, izbește violent un alt autotorism de model Toyota.

Detalii despre accident: Video/ Cum s-a produs accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare în care au fost implicate 4 mașini, două persoane și-au pierdut viața, iar altele patru au ajuns la spital. Momentul impactului