Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Ultima oră! Cinci persoane reținute…

Ultima oră! Cinci persoane reținute în dosarul ilegalităților din domeniul construcțiilor în capitală

cna.md

Perchezițiile ofițerilor CNA și procurorilor anticorupție în dosarul ilegalităților comise în domeniul construcțiilor, demarate în dimineața zilei de 13 februarie, continuă și la această oră. Cinci persoane au fost reținute, identitatea acestora însă nu este făcută publică. Persoanele sunt suspectate de trafic de influenţă asupra unor persoane publice din cadrul subdiviziunii cadastrale teritoriale (SCT) Chişinău şi din cadrul Primăriei capitalei.

„Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de azi în dosarul care vizează ilegalităţi comise în domeniul construcţiilor. Grupul este suspectat de trafic de influenţă asupra unor persoane publice din cadrul SCT Chişinău şi ai Primăriei. Operaţiunea continuă”, precizează pentru ZdG purtătoarea de cuvânt a Centrului Național Anticorupție Angela Starinschi.

În dimineața zilei de astăzi, Vadim Brânzaniuc, șeful Direcției relații cu publicul a Primăriei Capitalei, a precizat pentru ZdG că perchezițiile se desfășoară în birourile Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare.

Publicitate
Publicitate