Rezultate oficiale: cine sunt judecătorii din CSM și Colegiul Disciplinar

În cadrul ședinței extraordinare a Adunării Generale a Judecătorilor din 20 octombrie 2017, a avut loc alegerea noii componențe a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii și a membrilor Colegiului disciplinar din subordinea CSM, anunță instituția într-un comunicat de presă.

Conform informațiilor făcute publice de Consiliul Superior al Magistraturii, în funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii au fost aleși următorii judecători:

 1. Petru Moraru – judecător CSJ cu 312 voturi din 386;
 2. Victor Micu – judecător CSJ cu 345 voturi din 386;
 3. Nina Cernat – judecător CAC cu 348 voturi;
 4. Alexandru Gheorghieș – judecător CAB cu 343 voturi;
 5. Dorel Musteață – judecător Judectoria Chișinău cu 263 voturi;
 6. Anatolie Galben – judecător Judectoria Chișinău cu 243 voturi.

Funcția de membru supleant al CSM, a fost suplinită cu următorii judecători:

 1. Gafton Luiza – judecător CSJ cu 298 voturi;
 2. Pahopol Anatolie – judecător CAC cu 256 voturi;

Funcțiile de membru al Colegiului disciplinar din subordinea Consiliului Superior al Magistraturii au fost suplinite cu următorii membri:

 1. Ala Cobăneanu – judecător CSJ cu 305 voturi;
 2. Toma Nadejda – judecător CSJ cu 330 voturi;
 3. Elena Cobzac – judecător CAC cu 319 voturi;
 4. Minciuna Anatolie – judecător CAC cu 357 voturi;
 5. Miron Aliona – judecător Judecătoria Chișinău cu 289 voturi.

Noii membri ai Consiliului Superior al Magistraturii și ai Colegiului disciplinar își vor exercita funcția odată ce mandatul vechilor membri va expira, se precizează în comunicatul CSM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *