Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   ​Procurorii anticorupție și ofițerii CNA…

​Procurorii anticorupție și ofițerii CNA efectuează 13 percheziții în nordul țării. Patru persoane au fost reținute pentru acte de corupție

Sursa: ZDG

Procuratura Anticorupție (PA), Oficiul Nord, anunță că marți, 02 august 2022, procurorii anticorupție în comun cu angajații Direcției Generale Teritoriale „Nord” a Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează 13 percheziții la domiciliile, birourile de serviciu, automobilele de serviciu, precum și automobilele persoanele ale unor persoane bănuite în săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă, trafic de influență și cumpărare de influență.

Potrivit PA, „până la acest moment au fost reținute patru persoane, pe un termen de 72 ore, inclusiv șeful și un inspector principal ai Direcției Supraveghere Tehnică Nord a Agenției Supraveghere Tehnică, inginerul Întreprinderii Municipale „Biroul Arhitectură și Sistematizare” din mun. Bălți, cu sediul în Primăria mun. Bălți și un agent economic”.

Procuratura Anticorupție menționează că va reveni cu mai multe detalii despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală efectuate și măsurile întreprinse.