Pretura Buiucani, despre fațada politică a edificiului unde se află sediul Judecătoriei Chișinău

Fațada clădirii în care se află Pretura sectorului Buiucani al capitalei, dar și sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău, și-a schimbat aspectul. Pe edificiu a fost instalat un panou imens care indică locația organizației teritoriale a Partidului Democrat din Moldova (PDM). Respectiv, angajații Preturii, Judecătoriei, dar și ai Direcției deservire fiscală a Serviciului Fiscal de Stat, sunt nevoiți să acceadă în clădire printr-o intrare acoperită cu un panou al partidului politic.

La telefonul din anticamera pretorului sectorului Buiucani, Valeriu Nemerenco, a răspuns o angajată care s-a prezentat drept Olga. Aceasta a declarat că partidul închiriază o încăpere în edificiu și a dat asigurări că totul este perfect legal.

„A fost dat în arendă. Este contract de arendă. Atât pot să vă spun. Totul este conform legii”, a declarat angajata.

Foto: TV8

Angajata, care a refuzat să enunțe numele complet și funcția pe care o ocupă, a evitat să răspundă la alte întrebări, inclusiv despre prețul chiriei.

 

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *