Principală  —  IMPORTANTE   —   Ofițerii CNA efectuează percheziții la…

Ofițerii CNA efectuează percheziții la Consulatul R. Moldova la București în cadrul unui dosar penal pentru abuz de serviciu: sunt vizați foști angajați ai misiunii diplomatice

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectueaza joi, 22 octombrie, mai multe percheziții la Consulatul R. Moldova la București.

Solicitați de către ZdG, rerezentanții CNA ne-au comunicat că acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unui dosar penal pornit pentru abuz în serviciu.

Șefa Serviciului de Presă al CNA, Angela Starinschi ne-a comunicat că în cadrul dosarului penal sunt vizați mai mulți foști angajați ai misiunii diplomatice la București.

„CNA efectuează acțiuni de urmărire penală la Consulatul R. Moldova la București în cadrul unei cauze penale, pornite pe faptul abuzului de serviciu, comis de către foști angajați ai misiunii diplomatice. Acum sunt audiate persoane și se fac ridicări ale unor materiale pentru verificarea informațiilor de care dispunem”, ne-a comunicat purtătoarea de cuvânt a CNA.

Responsabilii din cadrul CNA ne-au comunicat că vor reveni ulterior cu mai multe detalii pe marginea descinderilor de la Consulatul R. Moldova la București.