Minoră, violată de tatăl unei colege de şcoală

O minoră din capitală a fost violată timp de câteva luni de tatăl unei colege de şcoală. În baza probelor prezentate de procurori, recent, inculpatul a fost condamnat la detenţie.

Procuratura sect. Râşcani a stabilit că, în intervalul octombrie 2013 – martie 2014, inculpatul, sub pretextul unei datorii inexistente faţă de acesta, a impus o minoră să întreţină cu el un raport sexual. Mai târziu, prin ameninţări că le va spune părinţilor despre cele întâmplate, bărbatul chema victima în apartamente închiriate, unde ulterior o viola.

În luna martie a anului trecut, victima a povestit despre cele întâmplate părinţilor, care s-au adresat cu o plângere la poliţie. În aceeaşi zi, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost reţinut, iar recent, a fost condamnat la 12 ani închisoare în penitenciar de tip închis. Prin aceeaşi sentinţă, s-a dispus încasarea în beneficiul familiei părţii vătămate a sumei de 50.550 de lei drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune.
Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *