Lista celor 23 de judecători care aspiră la 4 funcții disponibile la Judecătoria Chișinău

Marți, la ședința Consiliului Superior al Magistraturii vor fi desemnați 4 noi judecători la Judecătoria Chișinău. La concurs și-au depus candidatura 23 de judecători sau candidați la funcția de judecător.

Șase candidați sunt actuali judecători în judecătorii din raioane, iar ceilalți sunt candidați la funcția de magistrat. Cel puțin 3 dintre ei sunt foști procurori. Printre doritorii de a ajunge judecător la Judecătoria Chișinău îl regăsim și pe Petru Harmaniuc, fiul ex-judecătorului Valeriu Harmaniuc, despre care ZdG a scris anterior că la 26 de ani era deja proprietarul unei case evaluată la câteva milioane de lei.

Tot în ședința CSM de marți se vor examina cererile repetate ale 11 judecători de numire în diverse funcții, candidaturi respinse anterior de șeful statului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. ivancelgroaznic

  “Printre doritorii de a ajunge judecător la Judecătoria Chișinău îl regăsim și pe Petru Harmaniuc, fiul ex-judecătorului Valeriu Harmaniuc, despre care ZdG a scris anterior că la 26 de ani era deja proprietarul unei case evaluată la câteva milioane de lei.”

  Bre, da shi nui de intseles … ???
  Cashkavalu e dulshe la stolitsa !!!…
  Mai trebe shi alte vile , prin Kanare, Maiorka, Chipru …
  Ka la noi ashe este … Se vre postu la virf pentru avere … Lumea poa sa vorbeaska ce\heo vre … osu e important …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *