Directorul unui club de hipism, condamnat pentru răpirea unui om

Directorul Clubului Sportiv de Tineret şi Hipism din Bălţi a fost condamnat recent la 6 ani şi 6 luni închisoare pentru răpirea unei persoane şi impunerea la muncă forţată.

Procuratura mun. Bălţi a stabilit că, în noiembrie 2013, inculpatul a răpit în plină stradă un bărbat, pe care l-a urcat cu forţa în portbagajul automobilului său, l-a transportat la Clubul sportiv de tineret şi hipism, unde l-a impus să muncească forţat.

Victima a fost impusă să muncească pe teritoriul Clubului de hipism unde a avut grijă de cai şi a făcut ordine în grajduri timp de 5 zile, iar ca pentru să nu fugă, a fost bătută şi biciuită.

Fiind audiat de procurori, inculpatul a declarat că victima a fost impusă să muncească, deoarece anterior ar fi comis un furt de pe teritoriul Clubului de hipism.
Sentinţa este cu drept de atac.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *