Principală  —  IMPORTANTE   —   Declarațiile prodecanei Facultății de Jurnalism…

Declarațiile prodecanei Facultății de Jurnalism de la USEM, după ce CNA a anunțat că a fost reținută pentru 72 de ore: „Am fost acolo, am făcut declarații și m-au eliberat”

imagine simbol

Prodecana Facultății de Jurnalism de la USEM declară că nu a fost reținută, așa cum a anunțat Centrul Național Anticorupție (CNA).

„Există un proces penal în care eu figurez, cu declarații false. Eu am fost acolo, am făcut declarații și m-au eliberat. Eu sunt eliberată. Care 72 de ore?”, a declarat pentru ZdG Daniela Sîtari.

Purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, a menționat însă pentru ZdG că prodecana a fost reținută pentru 72 de ore, iar ulterior, prin ordonanța procurorului de caz, a fost eliberată din motive de sănătate.

Potrivit reprezentanților Centrului Național Anticorupție, ofițerii CNA au reținut-o pe 15 iunie, în urma unui denunţ depus de o studentă și menționează că lectorul universitar i-ar fi cerut studentei 3 mii de lei pentru susţinerea tezei de licenţă.

De cealaltă parte, Daniela Sîtari susține că, cităm: „Nu am solicitat în 15 ani de activitate de la nimeni niciun leu. Nici până acum nu pot să-mi explic gestul studentei. Eu am avut martori în birou. Eu i-am dat banii mei ca să se ducă să-mi achite creditul”.