Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Declarația de avere a judecătoarei…

Declarația de avere a judecătoarei cu Porsche de 11 mii de lei

Pe site-ul Comisiei Naționale de Integritate a apărut recent, declarația cu privire la venituri și proprietate a Marianei Pitic pe anul 2014, (care lipsea anterior) judecătoare promovată recent la Curtea Supremă de Justiție.  În ea, magistrata a indicat faptul că este deținătoarea unui Porsche Cayenne pe care l-ar fi cumpărat cu, atenție, 11 mii de lei, în stare „avariabilă”.

Judecătoarea Mariana Pitic a fost votată recent în funcția de judecător la CSJ de către Parlament, Anterior, ZdG a scris despre faptul că aceasta conduce un Porsche, iar împreună cu soțul, om de afaceri, locuiește într-o casă de lux. Nici casa, nici afacerile acestuia nu sunt însă în declarațiile sale de avere.

Judecătoarea indică doar automobilul Porsche pe care susține piticcă l-a cumpărat în 2014, avariat, cu doar 11 mii de lei, în urma vânzării automobilului BMX 5, tot avariat, dar și un teren.

Precizăm că, în ședința de joi a Comisiei Naţionale de Integritate a fost dispusă inițierea controalelor în privința a cinci subiecți, inclusiv în privința  Marianei Pitic.

Citiți detalii despre judecătoare Mariana Pitic:

(doc) La CSJ, cu Porsche, casă de lux şi soţ cu afaceri, uitat în declaraţii

Judecătoarea cu Porsche, casă de lux și soț cu afaceri, uitat în declarații, propusă de Comisia Juridică pentru promovare la CSJ