Cu ce avere pleacă din funcție directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) informează, printr-un comunicat de presă, despre demisia Directorului interimar al ANP, Aureliu Suhan, începând cu ziua de vineri, 16 noiembrie 2018, în legătură cu expirarea mandatului.

În continuare,  Aureliu Suhan  va activa în cadrul Centrului Național Anticorupție, unde anterior și-a exercitat obligațiile funcționale, anunță ANP. 

Aureliu Suhan a deținut funcția de Director interimar al ANP pe o durată de 2 ani.M inisterul Justiției urmează să se expună în privința desemnării unei candidaturi la funcția de Director al ANP.

Potrivit ultimei declarații de avere și interese depuse de Aureliu Suhan, acesta nu a făcut nicio achiziție în perioada în care a exercitat funcția de director al ANP.  Acesta deține, împreună cu soția, un apartament de 70 m.p. cumpărat în 2003. În perioada 2004-2020, familia Suhan rambursează un credit în valoare de 50 de mii de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *