Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ Cel puțin 15 oameni…

VIDEO Cel puțin 15 oameni au fost uciși și 34 au fost răniți, în urma atacului rusesc asupra clădirii Administrației Regionale de Stat din Nikolaev

Cel puțin 15 oameni au fost uciși, iar 34 au fost răniți, în urma atacului de marți, 29 martie, asupra clădirii administrației regionale de stat din Nikolaev, scrie presa ucraineană.

Autoritățile ucrainene au anunțat că începând cu ora 13:00, pe 30 martie, salvatorii au scos cadavrele a 14 morți de sub dărâmăturile clădirii Administrației Regionale de Stat Nikolaev, încă o persoană a murit în unitatea de terapie intensivă a spitalului.

Potrivit datelor preliminare, numărul persoanelor care se aflau în clădire este mai mare decât numărul celor răniți și uciși.

Bombardamente au avut loc marți dimineață la Nikolaev, unde clădirea administrației regionale a fost lovită de o rachetă rusească despre care ucrainenii spun că ar fi fost lansată din Crimeea.

Presa ucraineană a publicat un videoclip cu o rachetă de croazieră care lovește clădirea Administrației Regionale de Stat Nikolaev. Videoclipul a fost publicat de guvernatorul regional Vitaly Kim.

VIDEO/ Imagini cu momentul în care o rachetă rusă lovește clădirea administrației regionale din Nikolaev. Cel puțin trei persoane au fost ucise