Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Liderul de la Kremlin susține…

Liderul de la Kremlin susține că zeci de persoane din anturajul său au fost diagnosticate cu COVID-19: „Nu este vorba de unu sau doi, ci de câteva zeci de persoane”

Foto: Tass.ru

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că în anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19 zeci de persoane din anturajul său s-au infectat cu COVID-19 „nu unul, nu doi”, ci mai multe zeci de persoane, informează Tass.

„Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare foarte rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum ştiţi, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus”, a spus liderul rus joi, în timpul unui discurs susţinut online în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

Putin a adăugat că „nu este vorba de unul sau doi, ci de câteva zeci de persoane care s-au infectat cu COVID”.

Astfel, liderul de la Kremlin a declarat că va sta câteva zile în autoizolare.

„Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare”, a adăugat liderul rus.

Anterior, liderul de la Kremlin a declarat că s-a vaccinat cu Sputnik V. Putin a susținut de mai multe ori că anticorpii săi „se menţin la un nivel ridicat”. În luna iulie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov anunţa că persoanele care intră în contact cu Vladimir Putin respectă măsuri stricte.