La 9 mai, Moscova va lupta cu norii

Reprezentanții Ministerului Apărării al Federației Ruse au dat asigurări că forțele aeriene rusești vor „lupta” cu norii de ploaie care se vor aduna deasupra capitalei în ziua de 9 mai, scrie interfax.ru.

Meteorologii ruși anunță că precipitațiile abundente în formă de ploaie și ninsoare, care cad la Moscova, se vor termina în seara zilei de 9 mai.

Menționăm că, la 9 mai, în Federația Rusă este sărbătorită cu mare fast Ziua Victoriei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *