FOTOREPORTAJ/ Ploaia, protestul și polițiștii în 10 imagini

Comisia Electorală Centrală (CEC), cu votul a cinci membri, a aprobat astăzi, 29 iunie, o hotărâre cu privire la declararea nulității alegerilor locale noi din 20 mai și 3 iunie. Ședința a avut loc pe fundalul protestelor și în timp ce sediul CEC a fost păzit de zeci de polițiști.

Vă propunem un rezumat în imagini al evenimentelor care au avut loc astăzi la CEC, realizat de fotoreporterul ZdG, Ecaterina Alexandr.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *