Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Alte nouă persoane din Tadjikistan,…

Alte nouă persoane din Tadjikistan, suspectate de implicare în atacul din capitala Rusiei ar fi fost reținute

Sursa foto: Meduza

Alte nouă persoane din Tadjikistan, suspectate de implicare în atentatul din „Crocus City Hall ” au fost reținute anunță Reuters și Ria Novosti, cu referire la surse din serviciile secrete din Tadjikistan.

Cele nouă persoane au ajuns să fie anchetate, fiind suspectate că ar fi avut legătură cu atentatul din capitala Federației Ruse. Potrivit datelor preliminare, în urma atacului au avut de suferit peste 380 de persoane.

Anterior, presa internațională a scris că FSB și Vladimir Putin au raportat arestarea a 11 persoane care ar putea fi implicate în atac.

Vineri seara, 22 martie, în sala de concerte Crocus City Hall de la periferia capitalei Federației Ruse a avut loc un atac armat, în cadrul căruia mai multe persoane au intrat în clădire și au început a trage în oameni. Ulterior, în clădire a izbucnit un incendiu.

În prezent, bilanțul atacului terorist a depășit 140 de morți, însă autoritățile ruse au subliniat că nu este și bilanțul final. Printre victime se numără și o moldoveancă în vârstă de 42 de ani.