Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   O companie low-cost vine în…

O companie low-cost vine în R. Moldova. Va opera două curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Compania low-cost Eurowings, parte a grupului german Lufthansa va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Anunțul a fost făcut de Andrei Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Primele zboruri vor începe în luna mai 2024, dar biletele vor fi puse în vânzare pe parcursul lunii decembrie.

„Prieteni, așa cum am promis, revenim cu știri bune despre noi destinații și noi companii care vor zbura de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania🇩🇪. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare”, a anunțat Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

✅ Chișinău – Stuttgart: în fiecare miercuri și sâmbătă;

✅ Chișinău – Cologne: în fiecare marți și vineri; sunt cursele care vor fi operate de Eurowings începând cu luna mai 2024.

„Vom continua să aducem mai multe rute directe din/spre de pe Aeroportul Chișinău. Călătorii plăcute!”,. a transmis Spânu.

Eurowings GmbH este un transportator german low-cost cu sediul central în Düsseldorf și o subsidiară deținută în totalitate a Grupului Lufthansa

Pe 15 noiembrie, operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat că revine în R. Moldova. Începând cu luna decembrie, compania va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Anunțul a fost făcut miercuri, 15 noiembrie, de prim-ministrul Dorin Recean.