Astăzi, la Cimitirul Central, comemorarea eroilor Independenței

Primăria municipiului Chişinău invită orăşenii şi oaspeţii capitalei la o acţiune de comemorare a înaintaşilor trecuţi în eternitate. Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 26 august 2017, ora 11.00, în Cimitirul Central din str. A. Mateevici, lângă „Biserica Tuturor Sfinţilor” din cimitir şi face parte din acţiunile consacrate sărbătorilor naţionale Ziua Independenţei şi „Limba Noastră cea Română”.

Într-un comunicat de presă al Primăriei Chișinău se spune că „această manifestare creştină, devenită tradiţională, este organizată al 22-a an la rând de Societatea Culturală „Vatra” în comun cu Primăria şi cu Uniunea Scriitorilor din Moldova”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. zorinel

    cimitirul central este armenesc unde is ingropati armeni si evrei si toti venetishii…pe cine comemoram ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *