Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția deputatei PAS la solicitările…

Reacția deputatei PAS la solicitările depuse de Novac, pe numele ei, la ANI și PG: „S-au speriat corupții. Sunt gata să răspund în fața oricărui procuror și judecător”

„S-au speriat corupții. Sunt gata să răspund în fața oricărui procuror și judecător pentru fiecare ban cinstit câștigat de mine și familia mea”. Asta spune deputata PAS, Veronica Roșca, după ce deputatul socialist, Grigore Novac a anunțat joi, 30 iulie, că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și la Procuratura Generală (PG), pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale parlamentarei, susținând că Roșca nu a indicat în declarația de avere o casă, apartamente, alte imobile și faptul că este proprietara și administratoarea unei companii.

Potrivit deputatei PAS, acțiunile parlamentarului socialistului vin după ce anterior Roșca a depus o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și Procuratură pe numele deputatului socialist Corneliu Furculiță și pe numele procurorului Igor Popa invocând că cei doi „au admis încălcări grave la declararea averii”.

S-au speriat corupții! După ce am făcut o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate și Procuratură pe Corneliu Furculiță și pe procurorul Igor Popa privind încălcările grave admise la declararea averii, o altă slugă de-a lui Dodon din Parlament a depus, în semn de răzbunare, o plângere pe numele meu, precum că mi-aș fi ascuns averea.

Declar că sunt gata să răspund în fața oricărui procuror și judecător pentru fiecare ban cinstit câștigat de mine și familia mea! Și nu voi ceda acestor răfuieli politice. Novac este ultimul om din țara asta care să dea lecții de onestitate. El este omul care s-a căsătorit fictiv ca să obțină un teren, care a primit chipurile „cadouri” de zeci de mii de euro la zile de naștere și care trăiește din banii din Kuliok. Sfârșitul politic este aproape pentru voi! Oamenii acestei Țări vor avea grijă de asta!”, a menționat deputata PAS.

Joi, 30 iulie, deputatul socialist, Grigore Novac a anunțat că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și la Procuratura Generală (PG), pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Veronica Roșca. Potrivit lui Novac, deputata nu a indicat în declarația de avere o casă, apartamente, alte imobile și faptul că este proprietara și administratoarea unei companii.