Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Prima declarație a Silviei Radu…

Prima declarație a Silviei Radu după închiderea secțiilor de votare

Candidata independentă Silvia Radu le mulțumește chișinăuienilor care au votat-o și susține că indiferent de rezultat, fiecare vot o onorează. Acesta este primul mesaj al pretendentei la mandatul de un an în fotoliul de primar de Chișinău după închiderea secțiilor de votare. Silvia Radu a publicat mesajul pe pagina sa de Facebook.

„Votarea s-a încheiat!

Mulțumesc tuturor celor care astăzi mi-au dat votul lor de încredere.

Indiferent care va fi rezultatul final, fiecare vot pe care l-am primit mă onorează!”, a scris Silvia Radu.

În cursa electorală pentru fotoliul de edil de Chișinău au participat unsprezece candidați: Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Alexandr Roşco (Partidul „Casa Noastră-Moldova”, Alexandru Mâţu (partidul Ruso-Slavean din Moldova), Maxim Braila (Partidul Popular din R. Moldova), Andrei Năstase (PPDA), Victor Strătilă (Partidul Verde Ecologist), Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Constantin Codreanu (PUN), Alexandra Can (PNL) și Silvia Radu (candidată independentă).

În Chișinău, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale (CEC), au participat la scrutin 35,53% din totalul alegătorilor înscriși în listele electorale sau puțin peste 225 de mii de persoane.