Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon către politicienii din opoziție…

Dodon către politicienii din opoziție care spun că nu se vor așeza cu el la masa de discuții: „Oameni buni, расслабьтесь”

Igor Dodon îi îndeamnă pe politicienii din opoziție care au declarat anterior că nu se vor așeza la masa de discuții cu el și cu deputații socialiști să se „relaxeze”. El susține că „va veni timpul la care opoziția va solicita un dialog cu ei”.

În context, Dodon spune că este prematur să spună acum cu cine va face PSRM coaliție după eventualele alegeri parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute de Igor Dodon miercuri seară, în cadrul Ediției Speciale de la postul public de televiziune Moldova 1.

Ca să vorbim de coaliții e prematur, trebuie să vedem când vor fi aceste alegeri, în ce condiții vor fi aceste alegeri. Eu cred că alegerile parlamentare vor fi în luna mai și mai departe. Eu știu că opoziția vrea mai repede, dar euforia trece foarte repede. Oamenii cred că o să fie mai bine, iar așteptările sunt foarte mari. I-aș îndemna pe oponenții mei să se liniștească, să tragă aer în piept, poate să bea și un ceai și să înțeleagă că este necesar dialogul. Oamenii buni, расслабься. Oricum o să trebuiască să așeze cu noi la masa la discuții. Vă mai lăsăm, dacă nu înțelegeți, o să treacă ceva timp și singur o să veniți să-mi spuneți hai să discutăm. Vor fi în situația în care doar dialogul poate servi interesul cetățenilor”, a declarat Dodon.

Miercuri, în ultimul său discurs pentru presă, în calitate de președinte al R. Moldova Igor Dodon a declarat că „totul abia începe”.

MAI MULTE DETALII AICI: VIDEO/ Mesajul lui Igor Dodon în ultima zi de mandat: „Stimați și nestimați oponenți politici, totul abia începe”