Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   LIVE/ Ședința CSM. Șapte subiecte…

LIVE Ședința CSM. Șapte subiecte pe ordinea de zi

Foto-simbol

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întrunesc marți, 16 martie, în ședință plenară. Pe agendă sunt programate, în total, șapte subiecte.

11.01. A fost anunțată pauză.

11.00. Subiectul cu privire la Planul de activitate al Inspecţiei judiciare pentru anul 2021, amânat de membrii CSM.

09.48. Cu 11 voturi subiectul cu privire la Raportul de activitate al Colegiului disciplinar din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru anul 2020 a fost amânat.

09.45. Cu 10 voturi se anunța întrerupere a procesului de examinare a subiectului cu privire la Raportul de activitate al Inspecţiei judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru anul 2020. Membrii CSM au propus Inspecţiei judiciare să revadă raportul și să fie prezentat din nou peste o lună.

09.07. Membrii CSM examinează subiectul cu privire la Raportul de activitate al Inspecţiei judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru anul 2020.

09.05. Președinta interimară a CSM Luiza Gafton a solicitat includerea pe ordinea de zi audierea șefului interimar al Curții Supreme de Justiție Vladimir Timofti în privința subiectelor aprobate vineri în ședința Parlamentului.

Ordinea de zi:

Agenda 7 by Diana Severin on Scribd