(FOTO) Gheretele Coffee Time, până la şi după ninsoarea din aprilie

Parcul Catedralei şi Grădina Publică „Ştefan cel Mare” din Chişinău au fost, de asemenea, afectate de ninsoarea abundentă din ultimele două zile. Cele câteva gherete „Cofee Time” amplasate în aceste două zone verzi din centrul capitalei au fost închise în ultimele două zile, iar crengile rupte ale copacilor au căzut și peste ele.

ZdG a scris anterior, că gheretele „Cofee Time” sunt gestionate de Lucian Chirtoacă, fratele primarului general Dorin Chirtoacă.  Joi, în prima zi a furtunii de zăpadă, primarul Chirtoacă a fost observat curăţind de crengi Aleea Presei  din Parcul Catedralei, la câţiva metri de una dintre gherete.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *