(FOTO) Gheretele Coffee Time, până la şi după ninsoarea din aprilie

Par­cul Cate­dra­lei şi Gră­di­na Publi­că „Şte­fan cel Mare” din Chi­şi­nău au fost, de ase­me­nea, afec­ta­te de nin­soa­rea abu­n­den­tă din ulti­me­le două zile. Cele câte­va ghe­re­te „Cofee Time” ampla­sa­te în aces­te două zone ver­zi din cen­trul capi­ta­lei au fost închi­se în ulti­me­le două zile, iar cren­gi­le rup­te ale copa­ci­lor au căzut și pes­te ele.

ZdG a scris ante­ri­or, că ghe­re­te­le „Cofee Time” sunt ges­tio­na­te de Luci­an Chir­toa­că, fra­te­le pri­ma­ru­lui gene­ral Dorin Chir­toa­că.  Joi, în pri­ma zi a furt­u­nii de zăpa­dă, pri­ma­rul Chir­toa­că a fost obser­vat cură­ţind de cren­gi Ale­ea Pre­sei  din Par­cul Cate­dra­lei, la câţi­va metri de una din­tre ghe­re­te.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *