Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Examenele la proba practică pentru…

Examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, sistate în toată țara

Imagine simbol

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că, pe întreg teritoriul țării, au fost sistate examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la categoriile A, B, C, D, E, programate pentru ziua de marți, 9 ianuarie.

Examinarea la proba teoretică se desfășoară în modul stabilit anterior, fără careva schimbări.

„Candidații care au fost programați la proba practică pentru data de 9 ianuarie 2024, vor fi contactați de către reprezentanții ASP (telefonic/mail) și vor fi reprogramați pentru o altă zi, comodă acestora.

Îndemnăm toți candidații să urmărească informațiile oficiale transmise de ASP și să se asigure că au toate documentele necesare actualizate pentru noul program de examinare”, se arată în comunicatul emis de instituția publică.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a actualizat marți, 9 ianuarie, informațiile privind avertizările meteorologice. Astfel, a fost emis cod galben privind scăderea temperaturii, pentru 10 ianuarie.

Luni, a intrat în vigoare un cod galben de schimbarea bruscă a vremii. Astfel, codul portocaliu, care urma să fie valabil până miercuri, 10 ianuarie, a fost modificat în cod galben, pe întreg teritoriul țării.