Principală  —  Ştiri   —   Dumitru Diacov: „Drugului meu, Vladimir…

Dumitru Diacov: „Drugului meu, Vladimir Voronin, i-au spus să candideze. Și el, oleacă sfiindu-se, a recunoscut acest lucru”

Anunțul făcut de liderul PCRM, Vladimir Voronin despre faptul că cel mai probabil formațiunea pe care o conduce va avea un candidat la prezidențiale a intrat în atenție președintelui de onoare al PDM.

Dumitru Diacov a scris un scurt comentariu la subiect pe pagina sa de facebook, dând de înțeles că această mișcare a comuniștilor ar fi impusă din exterior, fără a oferi mai multe detalii.

„Drugului meu, Vladimir Voronin, i-au spus să candideze. Și el, oleacă sfiindu-se, a recunoscut acest lucru la Tv-8. Și Natalia Morari, care in 2009 a protestat împotriva lui Voronin, nespus de mult s-a bucurat!”, a scris Dumitru Diacov.

Liderul democrat a ales să adauge la postare și o poză celebră de acum 20 de ani în care stă alături de liderul comunist pe o plajă din Atlantic City, atunci când au fost într-o delegație oficială în Statele Unite ale Americii.

Miercuri seara, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat la emisiunea „Politica” de la TV8 că partidul pe care îl conduce își va anunța candidatul ce va lupta pentru fotoliul prezidențial atunci când se va cunoaște la sigur că scrutinul nu va fi amânat din cauza pandemiei de COVID-19.

Fostul președinte al R. Moldova susține că unul dintre principalele motive pentru care eventual își va înainta candidatura la fotoliul de șef de stat este pentru a nu-i permite lui Igor Dodon să câștige al doilea mandat.