Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Poliția de Frontieră are un…

Poliția de Frontieră are un nou șef-adjunct interimar

țigănaș

Cel de-al doilea șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova (IGPF) pentru următoarele șase luni, a fost numit Gabriel Țigănaș. Acesta a fost prezentat echipei manageriale în cadrul unei ședințe operative din 6 decembrie de către Corneliu Groza, șeful Poliţiei de Frontieră.

Potrivit comunicatului de presă al IGPF, noul șef-adjunct are o experiență vastă în domeniile operative, securitate și anticorupție. Până la 29 noiembrie 2019, Gabriel Țigănaș a activat în calitate de șef-adjunct serviciu, șef al Direcţiei generale anticorupţie al Serviciului Protecţie Internă şi anticorupţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

În marja prezentării sale, noul adjunct a mulțumit conducerii MAI și Poliției de Frontieră pentru încrederea acordată, menționând că va depune toate eforturile pentru a presta, împreună cu echipa IGPF, un management integrat al frontierei de stat calitativ.

Amintim că Corneliu Groza a fost numit la 4 decembrie 2019 în funcția de șef al IGPF, pe un termen de cinci ani. Candidatura acestuia a fost propusă de Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Balan și-a dat demisia din funcția de șef-interimar al IGP. Candidatul ales de ministrul MAI ca să-i ia locul