Atenție: Redacția ZdG și-a schimbat adresa

Începând cu luna februarie 2018, redacția Ziarului de Gardă se află în alt sediu, pe strada București 36/2, orașul Chișinău. După circa 12 ani petrecuți în Casa Presei  din Chișinău, ZdG a decis să se mute la o altă adresă, pentru a oferi mai multă siguranță echipei, dar și mai mult spațiu pentru noile proiecte ale ZdG, inclusiv cele legate de produsele video, inovații media, dar și de sustenabilitatea ZdG în general. Alte planuri pentru anul 2018 ale ZdG pot fi urmărite în Raportul de activitate.

Noua locație a Ziarului de Gardă și Reporter de Gardă, cu intrare din str. București, se află între străzile Bulgară și Armenească.

Ținem să precizăm că schimbarea adresei nu afectează angajamentele redacției față de audiență. Vom continua să livrăm ziarul de limbă română în fiecare joi, ziarul de limbă rusă – în fiecare vineri, paginile web în ambele limbi sunt completate zilnic cu știri, iar produsele video sunt livrate săptămânal către stațiile TV partenere.

Intrarea spre noul sediu al ZdG se face din str. București (între str. Bulgară și Armenească)

Cetățenii ne pot vizita la noua adresă, dar solicităm o programare prealabilă la numerele de telefon ale redacției sau pe adresele de e-mail, dat fiind faptul că fluxul de solicitări din partea cetățenilor este foarte mare și nu reușim să facem față fără o programare adecvată.

Scrisorile pot fi remise pe următoarea adresă: or. Chișinău, str. București 36/2, Cod Poștal: 2001.
De asemenea, ne puteți scrie pe adresa de e-mail: ziardegarda@gmail.com și pe paginile de Facebook ale Ziarului de Gardă și Reporter de Gardă. Publicitatea, plasarea anunțurilor, citațiilor – poate fi discutată la nr. de tel 022 23 26 33 sau prin e-mail la zdg.promo.add@gmail.com.

Telefon: (+373 22) 23–44–38, fax: (+373 22) 23-26-33, mobil: (+373) 79 020 007, (+373) 68 322 226;
Viber: 068 322 226

TOR: Ziarul de Garda

e-mail: info@zdg.md, ziardegarda@gmail.com

Mai multe detalii despre ZdG, vedeți la rubrica contacte.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Popa Duhu dela Mânăstirea Căp...

    Da pe dra “Répété” a-ți lăsat-o în Casa Presei sau a-ți luat-o la locul nou pentru a o securiza?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *