Principală  —  IMPORTANTE   —   Video/ Candidata PAS, Maia Sandu,…

Video Candidata PAS, Maia Sandu, s-a lansat oficial în campania pentru prezidențiale: „Moldova nu-și mai permite nici improvizație și nici corupție. E vremea oamenilor buni”

Candidata PAS, Maia Sandu, s-a lansat vineri, 2 octombrie, în campania electorală pentru prezidențialele din 1 noiembrie.

Evenimentul de lansare a avut loc pe teritoriul Digital Park și a început cu onorarea imnului R. Moldova.

Maia Sandu va fi un președinte care va seta un nou tip de comportament, va insista ca Guvernul și Parlamentul să ia decizii în folosul oamenilor. E vremea oamenilor buni, e vremea să facem alegerea”, a declarat prim-vicepreședintele PAS, Igor Grosu.

Publicitate
Publicitate

V-am spus și spun în continuare, nu abandonați, vine vremea oamenilor buni. Aceste alegeri sunt poate mai importante decât oricând. R. Moldova va împlini 30 de ani de independență. Avem nevoie de un președinte care știe cum și vrea să pună Moldova pe calea cea dreaptă, nu în mocirlă. Vrem ca să sărbătorim 30 de ani de independență cu familii fericite, să avem o sărbătoare adevărată, nu sărăcie, hoție și boală.

Vă spun cu sinceritate că știu că nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă și știu că și vouă vă pasă. Oameni buni, putem să facem ceva de care să fim mândri. Putem impune respect. Moldova nu-și mai permite nici improvizație și nici corupție. E vremea să ne implicăm cu toții. Este vremea ca oamenii buni să facă un pas în față.

Eu nu am o bachetă magică cu care să rezolv toate probleme peste noapte, dar am un plan pentru aceasta.

Viitorul meu, dacă îmi veți da încrederea dvs, va fi și viitorul vostru.

Lumea va vota și va schimba. Lumea va ieși în număr mare la vot și se va elibera de hoți și mincinoși. Oameni buni, vouă vă spun doar atât: E vremea voastră, e vremea noastră, e vremea oamenilor buni”, a declarat Maia Sandu.

Maia Sandu, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la funcţia de preşedinte a îndicat în declarația de avere depusă la Comisia Electorală Centrală (CEC) un apartament cu două camere, o Toyota RAV 4 și salariul obținut în timpul mandatului de parlamentar și premier.

Lidera PAS susţine că mai deţine aproximativ 24 de mii de dolari într-un cont bancar din SUA.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc la 1 noiembrie 2020.

Publicitate
Publicitate