Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Înscrieri la Şcoala de Cultură…

Înscrieri la Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească

Platforma civică ACȚIUNEA 2012 organizează în perioada 21-23 octombrie 2011, la București, Școala de Cultură și Afirmare Românească. Prima ediție a Școlii are ca beneficiari 80 de tineri originari din Republica Moldova, care se pot înscrie la eveniment online, pe siteul Platformei.

Proiectul are în vedere pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.

Participanții pot fi liceeni, student sau chiar absolvenți de facultate din Basarabia. Toate cheltuielile legate de participarea la eveniment vor fi suportate de organizatori.

Formularul de înscriere poate fi găsit pe siteul www.actiunea2012.ro. Ultima zi pentru înscrieri este 5 octombrie.

Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 este o coaliţie formată din 33 de organizaţii nonguvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru realizarea obiectivului generaţiilor trecute, prezente şi viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.

Platforma Civică ACŢIUNEA 2012