Există lideri desăvârșiți? Există un training cu așa o ofertă?

Studiile arată că cele mai multe companii din Statele Unite investesc în forța de vânzare și în management, pe când în Republica Moldova, proprietarii instituțiilor încearcă să economisească pe seama dezvoltării personale a angajaților. Pe 1 și 2 aprilie, în premieră absolută la Chișinău, trainerul NLP, Mihail Antoncic va susține un curs intensiv de “Leadership și manipulare”, dedicat personalor cu funcții decizionale, dar și celor care-și doresc să însușească abilitățile unui lider desăvârșit.

 Prin ce se deosebește trainingul NLP DE LEADERSHIP ȘI MANIPULARE de alte trainguri?

DURATA. Nu e cazul să aruncați un pumn de bani pe cursurile care durează două-trei ore și de la care vă întoarceți cu mai multe semne de întrebare, decât cu răspunsuri. Într-un weekend veți însuși tehnicile care vă vor schimba viața personală și profesională.

Pe 1 și 2 aprilie, în două zile, începând cu ora 10:00, la casa nunții “Noroc” veți învăța:

 Cum să luați decizii mai rapid, mai eficient şi în avantajul DVS. – evitând astfel să vă feriți de manipulările şi şantajul emoţional.

Dezvoltarea stăpânirii de sine şi a controlului mental – două caracteristici ale oamenilor care sunt apreciaţi de către cei din jur.

Aptitudinea de a evita conflictele în echipă și de a vă motiva angajații să fie mai productivi și mai loali

Veți însuși cum să vă transformați dintr-un director, într-un lider desăvârșit, care provoacă respect și admirație

TARGET-UL.  Acest training nu e doar pentru manageri, directori și șefi de departamente. Pentru cei mai mulți dintre angajati, cursul lui Mihail Antoncic va fi ca o gura de aer proaspat, care va aduce un plus de informație si energie. Trainerul e stabilit de ani buni în Rusia și a instruit companii mari, atât de acolo, cât și de la noi din țară.

Cu ajutorul trainingului de pe 1 și 2 aprilie, cunoscătorii de NLP își vor putea recapitula abilitățile în vectorul leadershipului, pentru a fi un suport de conducere indispensabil în compania sau anturajul lor. Iar pentru începători, cu siguranță va fi o descoperire vastă a proceselor subconștientului.

Capacitatea de a vă programa lucrătorii să devină dependenți emoțional de jobul pe care-l au.

PREȚUL.  Uneori cei care stau în fruntea marilor companii sunt gata să investească bani grei doar ca să obțină rezultatele dorite într-un timp record. Trainingul NLP de “Leadership și manipulare” e cu mult mai ieftin în comparație cu unele cursuri pentru care achitați deobicei bani astronomici, dar care n-aduc rezultate. Pe 1 și 2 aprilie veți scoate banii din portofel, nu pentru ca să auziți poveștile motivaționale care pot fi găsite în toate cărțile. La cursul lui Mihail Antoncic veți însuși CE trebuie să faceți EXACT ca să atingeți scopul X sau Y.

Grăbiți-vă! Numărătoarea inversă a început! AU MAI RĂMAS DOAR CÂTEVA BILETE!

Detalii pe www.aplus.md

Acest text este un ADVERTORIAL

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *