Principală  —  Blog  —  Viața redacției   —   CONCURS/ Povești de iarnă cu…

CONCURS Povești de iarnă cu ZdG: Scrie-ne despre cele mai memorabile sărbători de iarnă din viața ta

Decembrie este luna în care creăm amintiri. În decembrie, oamenii dragi se adună împreună și neapărat își adresează urări de bine, își fac cadouri, ajută nevoiașii, vorbesc despre trecut și viitor, se bucură de momentele unice petrecute în sânul familiei și al prietenilor, iar copiii așteaptă magia și pe Moșul, lucruri care sunt la fel asigurate de cei dragi. Cu această ocazie, redacția noastră a decis să creeze o rubrică de bine, în cadrul căreia să publicăm amintirile cititorilor despre frumusețea sărbătorilor de iarnă.

Ai o amintire legată de sărbătorile de iarnă care ți-e dragă, care te-a marcat pe tine sau pe familia ta, o amintire care ți-a rămas întipărită în memorie chiar și după zeci de ani? Cum îl așteptai pe Moș Crăciun? Ce visuri de început de an ți s-au îndeplinit și cum anume s-a întâmplat? Ce faptă bună ai făcut în perioada sărbătorilor de iarnă sau ce faptă bună au făcut alții pentru tine pentru care le ești recunoscător/recunoscătoare? Împărtășește amintirea ta cu noi și cu cititorii ZdG. Vrem să adunăm și să publicăm mai multe istorii frumoase, care ne vor inspira, ne vor face să trăim împreună sărbătorile de iarnă și ne vor face să devenim mai buni. 

Scrie-ne câteva propoziții despre această istorie, adaugă numele tău și al localității. ZdG va publica aceste amintiri pe tot parcursul lunii decembrie, iar cele mai bune 3 istorii vor fi premiate cu abonamente la ZdG și cu 500 de lei. Câștigătorii vor fi anunțați în prima ediție a ZdG din 2024.

Trimiteți istoriile voastre pe adresa: str. Bucureşti, 36/2, Chişinău, MD-2001 sau pe adresa de e-mail: zdg.redactia@gmail.com, cu mențiunea „Povești de iarnă”.

Mesajele sunt așteptate până la 18 decembrie 2023, începând de azi.