Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Trăistariu cu Biondo pentru Eurovision

Trăistariu cu Biondo pentru Eurovision

Cantaretul Mihai Traistariu a gasit in sfarsit o varianta de a participa la selectia nationala pentru Eurovision 2010. Dupa ce a renuntat la ideea de a participa pentru Republica Moldova, Mihai Traistariu ar putea ataca selectia romaneasca din acest an cu o piesa cantata impreuna cu Biondo – revelatia selectiei de acum doi ani, scrie Bestmusic.Piesa este compusa de un tanar compozitor roman si este practic singura varianta de participare la Eurovision pentru Mihai Traistariu.

Desi mai sunt trei zile pana la incheierea inscrierilor, Mihai inca nu stie ce sa faca. „Am aceasta piesa cantata cu Biondo. Este fix in genul lor. O ascult de azi dimineata si nu stiu ce sa fac. Nu pot nici sa cer pareri cum a fost la Tornero. Acum totul e secret, asa ca am intrebat-o pe Ioana si pe cativa prieteni.

Azi stau toata ziua si ma gandesc daca ma inscriu sau nu. Chiar vreau sa depasesc ce am facut cu Tornero. Stii cum se potrivesc vocile noastre? Nici nu-ti vine sa crezi.

Nu de Romania mi-e frica, ci de concursul mare. Ai vazut ce a patit Elena… A cantat foarte bine si a ajuns unde a ajuns”, a declarat Mihai Traistariu pentru Bestmusic.

Daca se va inscrie sau nu la editia din acest an vom afla in urmatoarele trei zile.

www.bestmusic.ro