Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Școala de vară WAVE WEEK…

Școala de vară WAVE WEEK MOLDOVA 2015. „Fii schimbarea în comunitatea ta!”

Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă (ADC) invită pe toți doritorii să participe la cea de-a 7-a ediţie Wave Week Moldova, împreună cu 100 de tineri: 98 din Moldova și 2 din Turkmenistan, cu voluntari americani motivaţi şi echipa organizatorică ADC.

Wave Week Moldova este un program de liderism şi voluntariat ce constă dintr-o şcoală de vară, proiecte de voluntariat organizate şi implementate de participanţi, o platformă de dezvoltare personală şi experienţă împărtăşită între absolvenţii programului.

Wave Week Moldova este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă, sprijinit de Spark the Wave SUA.

Participanții beneficiază de:
– dezvoltarea abilităţilor de liderism şi lucru în echipă;
– dobândirea abilitățiilor în comunicare eficientă interpersonală și interculturală, planificarea și implementarea proiectelor de voluntariat;
– dobândirea de cunoștințe și experiență în implementarea acţiunilor de voluntariat ce contribuie la bunăstarea comunității tale.

Şcoala de vară se va desfășura în perioada 11-16 iulie 2015 la tabăra „Brăduleţ”, Vadul-lui-Vodă.
Proiectele de voluntariat vor fi organizate de absolvenţii şcolii de vară în perioada iulie-octombrie 2015.
Pentru prima dată Wave Week îşi va desfăşura activităţile în limba engleză şi română, prin aceasta invitând toţi tinerii motivaţi din țară cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani să aplice.

Taxa de participare este de 700 de lei, aceasta constituie contribuția participanților pentru a acoperi o parte din cheltuieli și va fi achitată după selectarea participanţilor.

Data limită de aplicare este 7 iunie.

Persoană de contact: Gîlca Alina, Coordonator Wave Week Moldova, Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă, waveweek.moldova@usalumni.md, 069 067 308
Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă str. Varlaam 65, et. 4, of.413, MD-2012
mun.Chişinău, R. Moldova, www.usalumni.md Tel: +373.22.276.506