Opt microbuze noi au fost cumpărate pentru Asociația de gospodărire a spațiilor verzi

Primăria municipiului Chişinău anunță că au fost cumpărate opt microbuze noi pentru transportarea angajaților Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

Potrivit lui Eliferie Haruța, directorul Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, microbuzele vor fi folosite pentru transportarea muncitorilor din suburbii în punctele de lucru din capitală. „Pentru transportarea în condiții de siguranță a angajaților sunt necesare încă opt microbuze, iar în acest scop pentru anul curent sunt planificate achiziționarea altor patru unități de transport de acest gen”, a menționat Haruța.

Microbuzele sunt de model „ГАЗель – Next”, asamblate în Rusia din componente marca „Ford”, pe bază de motorină. Unitățile de transport sunt destinate pentru transportul de pasageri și dispun de 18 locuri.

Menționăm că, anterior, muncitorii întreprinderii erau transportați în bena camioanelor de model ZIL, iar în acest sens din bugetul municipal au fost alocate circa 3,7 milioane de lei pentru procurarea microbuzelor noi. De asemenea, pe parcursul anului trecut pentru necesitățile întreprinderii au mai fost procurate patru turnuri, patru tractoare și trei cisterne pentru apă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *