Moarte suspectă la Taraclia. Poliția a găsit cadavrele a doi soți

Cadavrele a doi soți din s. Taraclia, r. Căușeni au fost identificate, la 12 februarie, de către angajații Inspectoratului de Poliție Căușeni. O bătrână de 72 de ani, care zăcea la pat de mai mult timp, a fost găsită de vecinii săi moartă pe podea. Aceștia au bătut alarma după ce câteva zile la rând poarta gospodăriei a stat întredeschisă .

Poliţiştii veniţi la faţa locului în jurul orei 23:00 au identificat întâmplător şi pe stăpânul casei, un bătrân de 74 de ani. Cadavrul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit într-o fântână din ograda casei.

Într-o cameră a locuinței, fiica de 44 de ani, care se află la evidența medicului psihiatru, a fost găsită în stare de șoc.

Poliţia examinează mai multe versiuni ale decesului, printre care și omorul de către fiică. Potrivit datelor preliminare, nu au fost identificate urme de violenţă pe trupurile neînsufleţite. Cauza morții urmează a fi stabilită după expertiza medico-legală. Fiica, care este şi mezină familiei, se afla la spitalul de psihiatrie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *