Accident grav pe traseul Chișinău-Odessa

Un autobuz cu pasageri s-a răsturnat pe traseul Chișinău-Odessa. Autobuzul se îndrepta din Moscova spre Cahul. În urma accidentului, trei persoane au murit, iar altele șase au ajuns la spital, relatează  kp.md.

Potrivit oamenilor legii, șoferul nu s-a insprăvit cu conducerea autobuzului și s-a ciocnit de două camioane. În rezultat, autobuzul s-a răsturnat și de el s-a lovit al treilea camion.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii. Cu ajutorul unor instrumente speciale ei au reușit să taie ușile autobuzului și au ajutat pasagerii să iasă.

În autobuz erau în total 37 de pasageri, inclusiv doi șoferi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Anatolie Mereuta

    Se zice ca sunt trei morti moldoveni si mai multi raniti in spitale ukrainiene din apropiere,iar ambasada Moldovei la Kiev si consulatul de la Odessa trebuie sa se implice si pt,transportul mortilor acasa,dar si a ranitilor daca este cazul,doar nu asteptam luni ca duminica nu se lucreaza,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *