kkkkk

Accident grav pe traseul Chișinău-Odessa

Un auto­buz cu pasa­geri s-a răs­tur­nat pe tra­seul Chișinău-Odessa. Auto­bu­zul se îndrepta din Moscova spre Cahul. În urma acci­den­tu­lui, trei per­soane au murit, iar altele șase au ajuns la spi­tal, rela­tează  kp.md.

Potri­vit oame­ni­lor legii, șofe­rul nu s-a inspră­vit cu con­du­ce­rea auto­bu­zu­lui și s-a cioc­nit de două cami­oane. În rezul­tat, auto­bu­zul s-a răs­tur­nat și de el s-a lovit al tre­i­lea camion.

La fața locu­lui s-au depla­sat oame­nii legii. Cu aju­to­rul unor instru­mente spe­ci­ale ei au reu­șit să taie ușile auto­bu­zu­lui și au aju­tat pasa­ge­rii să iasă.

În auto­buz erau în total 37 de pasa­geri, inclu­siv doi șoferi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Ana­to­lie Mere­uta

    Se zice ca sunt trei morti mol­do­veni si mai multi raniti in spi­tale ukrai­niene din apropiere,iar amba­sada Mol­do­vei la Kiev si con­su­la­tul de la Odessa tre­buie sa se implice si pt,transportul mor­ti­lor acasa,dar si a rani­ti­lor daca este cazul,doar nu astep­tam luni ca dumi­nica nu se lucreaza,,