Accident grav pe traseul Chișinău-Odessa

Un auto­buz cu pasa­ge­ri s-a răs­tur­nat pe tra­se­ul Chișinău-Odessa. Auto­bu­zul se îndrep­ta din Mosco­va spre Cahul. În urma acci­den­tu­lui, trei per­soa­ne au murit, iar alte­le șase au ajuns la spi­tal, rela­tea­ză  kp.md.

Potri­vit oame­ni­lor legii, șofe­rul nu s-a inspră­vit cu con­du­ce­rea auto­bu­zu­lui și s-a cioc­nit de două cami­oa­ne. În rezul­tat, auto­bu­zul s-a răs­tur­nat și de el s-a lovit al tre­i­lea camion.

La fața locu­lui s-au depla­sat oame­nii legii. Cu aju­to­rul unor instru­men­te spe­ci­a­le ei au reu­șit să taie uși­le auto­bu­zu­lui și au aju­tat pasa­ge­rii să iasă.

În auto­buz erau în total 37 de pasa­ge­ri, inclu­siv doi șofe­ri.Ediția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Ana­to­lie Mere­u­ta

    Se zice ca sunt trei mor­ti mol­do­ve­ni si mai mul­ti rani­ti in spi­ta­le ukrai­nie­ne din apropiere,iar amba­sa­da Mol­do­vei la Kiev si con­su­la­tul de la Odes­sa tre­bu­ie sa se impli­ce si pt,transportul mor­ti­lor acasa,dar si a rani­ti­lor daca este cazul,doar nu astep­tam luni ca dumi­ni­ca nu se lucrea­za,,