Președinția: Mâine dimineață se va anunța ora și ziua când noul Guvern va depune jurământul

Vlad Țurcanu, purtătorul de cuvânt al Președinției a anunțat că mâine urmează ca președintele să anunțe ora și ziua când noul Guvern va depune jurământul în fața președintelui țării. Declarația a fost făcută într-o intervenție pentru Jurnal TV.

Țurcanu a menționat că Timofti va acționa după buchia legii, dând de înțeles că șeful statului nu are altă soluție decât să accepte jurământul depus de Guvernul Filip.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *