Președinția: Mâine dimineață se va anunța ora și ziua când noul Guvern va depune jurământul

Vlad Țur­ca­nu, pur­tă­to­rul de cuvânt al Pre­șe­din­ți­ei a anun­țat că mâi­ne urmea­ză ca pre­șe­din­te­le să anun­țe ora și ziua când noul Guvern va depu­ne jurămân­tul în fața pre­șe­din­te­lui țării. Decla­ra­ția a fost făcu­tă într-o inter­ven­ție pen­tru Jur­nal TV. 

Țur­ca­nu a men­țio­nat că Timofti va acțio­na după buchia legii, dând de înțe­les că șeful sta­tu­lui nu are altă solu­ție decât să accep­te jurămân­tul depus de Guver­nul Filip.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *