Întâlnirea dintre Timofti, Candu și Filip

Nicolae Timofti, președintele R. Moldova, s-a întâlnit astăzi, 2 februarie, cu Andrian Candu, președintele Parlamentului și cu Pavel Filip, prim-ministru.

În cadrul întrevederii a fost discutată situația social-politică din țară și modalitățile de remediere a problemelor existente. Totodată, a fost abordată agenda Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară și trecute în revistă sarcinile care stau în fața deputaților pentru această perioadă. A fost subliniată importanța adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă și implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

În urma discuțiilor, cei trei au convenit să se întâlnească periodic pentru a dezbate problemele de pe agenda politică și economică a R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. tarasov ion

  Colaborarea intre institutii este necesara,normala si democratica,iar felicitarile de la Merkel din Germania arata opozitiei din Piata,ca noul guvern este recunoscut numai de Romania,ci si de cea mai importanta tara din UE,care are o relatie mai speciala si cu Rusia,ceea ce ar trebui sa le dea de gandit si prorusilor Dodon si Usatai,,

 2. Simion

  Vorbarie fara rost. Ce sa stepti de la o Gubernare incropita ad-hotz, noaptea, claie peste gramada. Lumea-ntreaba, se framanta, cum s-o fi numind Gubernarea perrso-anala a lu’boss’Ulinici, trup din trupul Estului Bolsoi? Preacurvioasa Frumoasa a(i)urita Ador-Mita. Ce cod are asta Gubernare ostila, tandra ca o festila; gubernare debila, comunistoida de prasila? “Hai in Europa – cu “jopa”!

 3. andrei balan

  Cred ca scopul lor de baza acum ar fi consolidarea societatii si gasirea solutiilor pentru principalele probleme cu care acum se confrunta Republica Moldova.

 4. Aurel

  Dacă sincer nu prea înteleg de ce aceste întîlniri si ce plus valoare poate aduce aici Timofti, dar fie, cum nu dai e șeful statului, comandat suprem, în țară situația e într-o semi-criză ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *