Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Filat îi răspunde lui Leancă

Filat îi răspunde lui Leancă

Vlad Filat i-a răspuns lui Iurie Leancă, care a decis să părăsească PLDM. Liderul PLDM i-a mulțumit acestuia pentru activitatea desfășurată, precizând că va continua să discute cu Leancă și chiar să-l ajute. Totuși, Filat i-a amintit acestuia despre faptul anume el a fost prim-ministru în perioada în care statul a pierdut Aeroportul și Banca de Economii.

„Când a avut loc tranzacţia Banca de Economii şi Aeroport premier era domnul Leancă,” a declarat Vlad Filat, la conferinţă de presă organizată astăzi, 26 februarie.

Declaraţiile liderului PLDM vin după ce tot astăzi Iurie Leancă a anunţat că părăseşte partidul şi a denunţat că acest partid şi-a trădat electoratul făcând alianţă cu comuniştii.

La rândul său, Filat a declarat că Leancă nu ar fi avut motive reale de a părăsi Partidul Liberal Democrat, iar această formaţiune continuă să îndeplinească angajamentele luate în faţa electoratului. De asemenea liderul PLDM, a anunţat că prtidul condus de el va merge în continuare pe calea integrării în UE.