(VIDEO) Mătăsaru a fost eliberat

Ghenadie Pavliuc, judecător de instrucția la Judecătoria Buiucani din capitală a decis ca Anatol Mătăsaru să fie cercetat în stare de libertate.

Procurorii care îl acuză pe Mătăsaru de huliganism, după ce a protestat în fața Centrului Național Anticorupție, au cerut eliberarea unui mandat de arest pe numele activistului.

Decizia a fost pronunțată în jurul orei 18.00

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *