(VIDEO) Mătăsaru a fost eliberat

Ghen­a­die Pav­liuc, jude­că­tor de instruc­ția la Jude­că­to­ria Buiu­ca­ni din capi­ta­lă a decis ca Ana­tol Mătă­sa­ru să fie cer­ce­tat în sta­re de liber­ta­te.

Pro­cu­ro­rii care îl acu­ză pe Mătă­sa­ru de huli­ga­nism, după ce a pro­tes­tat în fața Cen­tru­lui Națio­nal Anti­co­rup­ție, au cerut eli­be­ra­rea unui man­dat de arest pe nume­le acti­vis­tu­lui.

Deci­zia a fost pro­nun­ța­tă în jurul orei 18.00

Sur­sa Video: www.ZdG.mdEdiția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.