A fost prelungit mandatul de arest pe numele lui Ilan Șor

Ilan Șor, pri­ma­rul ora­șu­lui Orhei, rămâ­ne în arest la domi­ci­liu. Magis­tra­ții Jude­că­to­ri­ei Buiu­ca­ni au decis să pre­lun­geas­că cu încă 30 de zile man­da­tul de arest pe nume­le lui Ilan Șor.

Amin­tim că Ilan Șor este învi­nu­it de escro­che­rie şi spă­la­re de bani, a fost tri­mis în jude­ca­tă. Pro­cu­ro­rii îl acu­ză pe Şor de fap­tul că timp de trei săp­tămâ­ni, între 4 şi 25 noiem­brie 2014, ar fi obţi­nut, prin înşe­lă­ciu­ne, pes­te 5 mili­ar­de de lei de la BEM, pe care i-ar fi spă­lat prin inter­me­di­ul a zeci de com­pa­nii offsho­re. Suma a fost con­fir­ma­tă şi de memo­ran­du­mul KROLL, pre­zen­tat la soli­ci­ta­rea orga­nu­lui de urmă­ri­re pena­lă, anu­nţă Ser­vi­ci­ul de Pre­să al Pro­cu­ra­tu­rii Gene­ra­le (PG).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. N-a ramas mult. Mai au de pre­lun­git de trei ori si il vor slo­bo­zi pe SORi­can. “Sen­tin­ta” e nego­ci­a­ta cu Mucles. Con­form pla­nu­lui, con­form inte­le­grii din­tre sta­pa­nul abso­lut si Cir­ko­rov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *